Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2020/05/06/13086929t1h48b3.jpg)
Tänaseks retseptiks on lihtsad ja kodused lavašipirukad.
Vaja läheb:
- 200 g sulatatud juustu
- 100 g riivitud juustu
- 1 lavašši
- 2 paprikat
- 4-5 grillvorsti (jämedamad)
- 2-3 lehtselleri vart
Laota lavašš laiali ning määri sellele täies ulatuses sulatatud juustu. Aseta ühele lavaši servale grillvorstid ning puista peale hakitud paprikad, lehtsellerit ning riivjuustu. Jälgi, et täidist ei saaks liiga palju, sest vastasel juhul on sul lavaši hiljem keerulisem kokku rullida. Keera lavašš koos täidisega rulli, alustades grillvorstidega kaetud osast. Rulli lavašš tihedalt kokku ning lõika see kahe-kolme sentimeetri jämedusteks viiludeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit. Serveeri soojalt.
Head isu!