GALERII ⟩ Üksikema vormis omal käel igavast elamisest värvikireva imedemaa

Kodu.postimees.ee
Copy

Üksikema Natasha McBrinn on teinud oma kodust värvikireva imedemaa, kus domineerivad rõõmsad toonid ja lõbusad nipsasjad.

Põhja-Inglismaal elavast Natashast on saanud omamoodi kuulsus. Naise värvikirev kodu on Ormskirki linnas elavates inimestes palju elevust tekitanud, kirjutab storytrender.com. Naabritel on isegi kombeks oma vana mööbel äraviskamise asemel Natashale viia, et osavate kätega naine sellest midagi ägedat teeks. Natasha sõnul on ta võimeline igale asjale uue elu sisse puhuma. 

«Kui ma siia majja sisse kolisin, siis oli kõik kuidagi väga plass. Hästi palju valgeid ja beeže toone – see ei meeldinud mulle,» räägib Natasha. Kodu värvikirevaks muutmine oli pikaajaline protsess, millega tegi Natasha algust eelmise aasta talvel. Esmalt lisas Natasha oma elamisse mõned värvilised mööblijupid, kuid ajaga kasvas isu ja peagi oligi naise elamine üleni vikerkaarevärvidesse mattunud.

«Minu kodu ei ole tavaline, kõik selle juures on väga silmapaistev, aga mulle meeldib nii. Kui külalised astuvad uksest sisse, siis on nad alati meeldivalt üllatunud,» räägib Natahsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles