PILDID ⟩ Kalamajas ootab noorperet kaunis kodu, mis ühendab imeliselt uue ja vana

Kodu.postimees.ee
Copy
Kortermaja miljööväärtuslikus Kalamaja piirkonnas.
Kortermaja miljööväärtuslikus Kalamaja piirkonnas. Foto: KV.EE

Kalamaja miljööväärtuslikus piirkonnas on müüa kaunis kolmetoaline korter.

Läbi kahe korruse ulatuva korteri kogupindala on 89 ruutmeetrit, millest kortermaja esimesel korrusel asuv osa moodustab 48,6 ruutmeetrit ning soklikorrusel asuv osa 40,4 ruutmeetrit.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asub köök-söögituba, elutuba, magamistuba, tualettruum ja esik. Soklikorruselt leiab uus omanik magamistoa ja saunaga vannitoa. Korteri juurde kuulub ka nelja ruutmeetri suurune panipaik ja kaheksa ruutmeetri suurune kuur. Lisaks kuulub korteri juurde hoovis asuv parkimiskoht.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Kaunis korter läbis ulatusliku uuenduskuuri 2014. aastal. Korteri viimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja looduslähedasi materjale. Põrandaid katab naturaalne puitlaudis, mis annab tervele elamisele sooja tunde. 

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Ajalooline kortermaja on täielikult renoveeritud. 2010. aastal vahetati välja kõik hoone aknad, vahetati välja välisfassaad ning katus. 

Kortermaja hoovis asub ühiskasutuses olev grill ja aiamööbel. Perekonna noorimatele liikmetele on aias üles seatud kiiged ja liivakast. 

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Korter asub hinnatud Kalamaja piirkonnas, kus asuvad poed, mõnusad kohvikud, pargid ning haridus- ja kultuuriasutused. 

Uuel omanikul tuleb hubase elamise eest välja käia 189 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles