PILDID ⟩ Klass omaette: Saku vallas müüakse peensusteni lihvitud elumaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Tallinna külje all Saku vallas on müüa kvaliteetsetest materjalidest ehitatud stiilne elumaja.

Hästi läbimõeldud planeeringuga elumaja ruumilahendus on peensusteni paika lihvitud. Kahekorruseline hoone planeeritud nii, et pererahval võimalikult mugav askeldada oleks. Kahekorruseline valgusküllane maja on ehitatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab hea soojapidavuse ja annab hoonele kvaliteetse ilme. Hoone kogupindala on 284,2 ruutmeetrit.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Uus omanik leiab hoone esimeselt korruselt esiku, tualettruumi, avara köök-elutoa, sauna, kontori ja mõnusa terrassi. Teisel korrusel asub kolm magamistuba, millest suurimal on oma vannituba ja garderoob. Lisaks asub teisel korrusel avar trepihall ja tualettruum.

Söögituba.
Söögituba. Foto: KV.EE

Kinnistu piirneb aiaga ning värav avaneb automaatselt. Hoov on korralikult hooldatud ja valgustatud. Sissesõidutee ja jalgtee on kaetud kivisillutisega. Kinnistu kogupindala on 22 800 ruutmeetrit.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Kinnistu asub Tallinna linnapiirist kolmeminutilise autosõidu kaugusel. Tipptunnil saab pealinna siseneda Pärnu maantee asemel ka määda Saku-Laagri teed. 

Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb uhke elamu eest välja käia 539 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles