ÜLEVAADE ⟩ Põnevad uusarendused Lõuna-Eestis, millel silm peal hoida

Madis Kartau
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Raadimõisa kodud.
Raadimõisa kodud. Foto: KV.EE

Uusarendused ei ole ainult pealinna nähtus. Siin on viis silmapaistvat uusarendust Lõuna-Eestis, mis sobivad nii suurperedele kui üksi elavatele inimestele.

Tamula kodud, Võru

Võru linnas Friedrich Reinhold Kreutzwaldi tänaval asuv uusarenduses pakutakse müüa 2-,3- ja 4-toalisi läbimõeldud planeeringuga kortereid. Klaasseinte ja kõrgete lagedega moodsad kodud teevad sellest linna erilisema kortermaja. Esimese korruse korterite juurde kuulub terrass ning ülemiste korterite juurde rõdu.

Tamula kodudega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Tamula kodud
Tamula kodud Foto: KV.EE
Tamula kodud
Tamula kodud Foto: KV.EE

Promenaadi maja, Elva

Männilinna uue uhke promenaadi kõrval valmib Elva üks esinduslikumaid uusarendusi. Kortermaja jääb Elva kesklinnas asuva kaunist Arbi järvest kõigest kiviviske kaugusele. Korterite koosseisu kuuluvatelt rõdudelt avaneb ilusa vaade Elva linna kesktänavale ja ümbritsevale loodusele. Uusarenduse kõrval on kõik eluks vajalik – koolid, lasteaiad, ühistranspordiühendused, poed, teenused ning peagi valmiv Elva spordihoone.

Promenaadi majaga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Promenaadi maja.
Promenaadi maja. Foto: KV.EE
Promenaadi maja.
Promenaadi maja. Foto: KV.EE

Nõo kodud, Nõo alevik

Uusarendused ei ole ainult linnadele omane nähtus. 1654 elanikuga Nõo alevikus valmib lähiajal 18 korteriga uusarendus, kus on pakkuda nii 2-, 3- kui ka 4-toalisi kortereid. Tegemist on suurpärase elukeskkonnaga neile, kes otsivad linnaelust rahulikumat rütmi. Nõo alevikus on olemas kõik poed ja teenused, mida eluks vaja. Nõo alevik on koduks ka ühele vabariigi parimale koolile – Nõo reaalgümnaasium. Tartu linn jääb alevikust kõigest kümneminutilise autosõidu kaugusele. Alevikus on korralik bussi- ja rongiühendus.

Nõo kodudega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Nõo kodud.
Nõo kodud. Foto: KV.EE

Raadimõisa kodud, Tartu

Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi mõisa vahelisel alal valmib lähiajal kaheksa valgusküllast neljakordset maja, mis loovad Raadile täiesti uue ja unikaalse elamupiirkonna. Maju hakkab Raadimõisa pargiga ühendama kergliiklustee ning arenduse südameks saab olema lastesõbralik ühisala erinevate sportimisvõimalustega. Tartu kesklinnast 8-minutilise autosõidu kaugusel paiknev uusarendus pakub privaatsust, lastele turvalist elu- ja mängukeskkonda, sportlikke tegevusi ning kultuurilisi elamusi.

Raadimõisa kodudega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Raadimõisa kodud.
Raadimõisa kodud. Foto: KV.EE
Raadimõisa kodud.
Raadimõisa kodud. Foto: KV.EE

Ränilinna korterid, Tartu

Tartu linnas valmib lähiajal täiesti uus elukvartal. Valga maantee väljasõidu lähedal asuv elukvartalis saab kokku olema 126 korterit, mis teeb sellest Lõuna-Eesti ühe suurima uusarendusprojekti. Uus elurajoon asub rahulikus ja logistiliselt heas piirkonnas. Lähedal asuv Lõunakeskus teeb sellest elurajoonist tõeliselt mugava elukeskkonna – kõik eluks vajalik on käeulatuses. 

Ränilinna uusarendusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Ränilinna uusarendus.
Ränilinna uusarendus. Foto: KV.EE
Ränilinna uusarendus.
Ränilinna uusarendus. Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles