ÜLEVAADE ⟩ Põnevad uusarendused Pärnus, millel silm peal hoida

Madis Kartau
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Raudteevalitsuse villa
Raudteevalitsuse villa Foto: city24.ee

Pärnu linnas ei näi ehitustegevus niipea raugevat. Siin on viis silmapaistvat uusarendust Eesti suvepealinnas.

Aia tänava äri- ja eluhoone

Pärnu südalinnas Aia ja Laia tänava nurgale kerkib linnaruumi kaunistav moodne elu- ja ärihoone. Aasta lõpus valmivat hoonet iseloomustab maitsekas arhitektuuriline lahendus ja mugav elukeskkond. Hoone alumistel korrustel hakkavad paiknema äripinnad ning ülemistel korterid.

Pärnu linna uue pärliga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Aia ja Laia tänava nurgal valmiv elu- ja ärihoone.
Aia ja Laia tänava nurgal valmiv elu- ja ärihoone. Foto: city24.ee

Raudteevalitsuse villa

Pärnu politseihoone kõrval valmiv korterelamute ansambel ühendab oskuslikult uue ja vana. Ansambli säravaimaks liikmeks on juugendstiilis endine «Raudteevalituse villa». Ulatuslikku uuenduskuuri läbiva villa esimesele korrusele on kavandatud äripinnad ning ülemistele korterid. Igal korteril on kas oma rõdu või terrassiala. 

Pärnu kesklinna pilkupüüdvaima uusarendusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Raudteevalitsuse villa
Raudteevalitsuse villa Foto: city24.ee

Tulbi residents

Pärnu rannarajoone läheduses on valmimas suvituslinnale iseloomulik mänguline elamukvartal. Suurte avarate akende ja mängleva välisfassaadiga elamu iga korteri juurde kuulub kas rõdu või terrass. 

Hoones asub kümme kahe- ja kolmetoalist korterit. Krundil on parkimiskohti kaheksale autole. Tulbi residentsiga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Tulbi residents
Tulbi residents Foto: city24.ee

Lillepargi kodud

Sügisel valmivad Pärnu linnas Lina tänaval kaasaegsed Lillepargi kodud. Elukvartal paikneb eemal kärarikkast linnasaginast ning on seega ideaalne elukeskkond noorperele. Lähedal asuvad lasteaiad, kool ja toidupoed. Pärnu kesklinn jääb elukvartalist lühikese autosõidu kaugusele.

Valmimas on 28 ühe- kuni neljatoalist korterit. Iga korteri juurde kuulub kas rõdu või terrass. Lillepargi kodudega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Lillepargi kodud
Lillepargi kodud Foto: city24.ee

Rannakivi residents

Pärnu hinnatud rannarajoonis on valmimas 59 korteriga valge elumaja, mille igalt rõdult või terrassilt avanevad vaated kas Pärnu jõele või merele. Rannakivi residents asub Pärnu jõest kõigest kolmekümne meetri kaugusel. Kiiresti arenev piirkond teeb sellest tõeliselt unikaalse elukeskkonna.

Pakkumisel on kahe- kuni neljatoalised avarad korterid. Rannakivi residentsiga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Foto: Rannakivi residents
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles