Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Oivaline pannipasta, mis sobib ka taimetoidusõpradele!

Copy
Oivaline pannipasta
Oivaline pannipasta Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Alustame päeva ühe oivalise pannipasta retseptiga.

Vaja läheb:

  • 200 g spagette
  • 200 g poolitatud kirsstomateid
  • 100 g hakitud beebispinatit
  • 1 viilutatud hakitud sibul
  • 3 viilutatud küüslauguküünt
  • 1 viilutatud punast tšillit (valikuline)
  • peotäis basiilikut
  • 2 tl neitsioliiviõli
  • 50 g riivitud juustu
  • meresoola ja pipart
  • 0,5 l vett või kanapuljongit

Enne alustamist jäta meelde see, et toidu kiiremaks küpsemiseks pead kasutama võimalikult õhukesi viile. See kehtib kõigi lõigatavate koostisosade kohta!

Viiluta sibul (lõika keskelt pooleks ja siis viiluta), küüslauguküüned ja tšilli. Aseta potti terved spagetid, sinna ümber viilutatud sibul, tšilli ja küüslauk. Lisa kirsstomatid, peotäis basiilikut, neitsioliiviõli, soola ja pipart. Kalla peale vesi või kanapuljong ning keeda 10 minutit keskmisel temperatuuril, aeg-ajalt segades. Pärast keetmist lisa riivitud juust, sega ning lisa veel veidi basiilikut. Soovi korral võid enne serveerimist lisada veel veidi musta pipart. Serveeri soojalt.

Head isu!

Tagasi üles