:format(webp)/nginx/o/2020/05/20/13110139t1h4986.jpg)
Kas teadsid, et mõnusat šokolaadijäätist on võimalik teha vaid kolmest komponendist? Ei teadnud? Järelikult on tänane retsept mõeldust sulle.
Kas teadsid, et mõnusat šokolaadijäätist on võimalik teha vaid kolmest komponendist? Ei teadnud? Järelikult on tänane retsept mõeldust sulle.
Vaja läheb:
Vahusta vahukoor tugevaks massiks. Kalla see koos ülejäänud komponentidega kaussi ning mikserda korralikult aeglasema režiimiga läbi, kuni segu on muutunud ühtlaseks. Kalla segu meelepärasesse sügavkülma mahtuvasse anumasse ning silu pealt spaatli või lusikaga siledaks nii, et kõik segu vahel olevad augud saaksid kaetud. Kata anum toidukilega ja aseta kuueks tunniks sügavkülma tahenema. Serveeri külmalt.
Head isu!