Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Valmista ise: maitseterohke pähklimüsli

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pähklimüsli

Et su nädalavahetus mööduks kergelt, tutvustame sulle mõnusa pähklimüsli retsepti, mida jagub lausa tervele perele.

Vaja läheb:

  • 50 g mett
  • 50 g sarapuupähkleid
  • 50 g kookosrasva
  • 400 g täistera kaerahelbed
  • 50 g mandleid
  • 50 g India pähkleid
  • 50 g kõrvitsaseemneid
  • 50 g Kreeka pähkleid
  • 50 g kookoshelbeid
  • 50 päevalilleseemneid
  • 50 g maapähkleid
  • näpuotsatäis meresoola
  • näpuotsatäis kaneeli

Aseta pähklid ja seemned köögikombaini ning purustan ad mõnusateks suuremateks tükkideks. Seejärel teem sama kaerahelvestega. Sulata kookosrasv, mesi ja lisa see kaerahelbe-, seemne- ja pähklisegule. Sega segu ühtlaseks massiks. Laota segu ahjuplaadile ning rösti 180-kraadises ahjus, kuni müsli on muutunud pruuniks ja krõbedaks. Serveeri koos jogurti või keefiriga.

Head isu!

    Kommentaarid
    Tagasi üles