Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Valmista ise: maitseterohke pähklimüsli

Copy
Pähklimüsli
Pähklimüsli Foto: Shutterstock

Et su nädalavahetus mööduks kergelt, tutvustame sulle mõnusa pähklimüsli retsepti, mida jagub lausa tervele perele.

Vaja läheb:

  • 50 g mett
  • 50 g sarapuupähkleid
  • 50 g kookosrasva
  • 400 g täistera kaerahelbed
  • 50 g mandleid
  • 50 g India pähkleid
  • 50 g kõrvitsaseemneid
  • 50 g Kreeka pähkleid
  • 50 g kookoshelbeid
  • 50 päevalilleseemneid
  • 50 g maapähkleid
  • näpuotsatäis meresoola
  • näpuotsatäis kaneeli

Aseta pähklid ja seemned köögikombaini ning purustan ad mõnusateks suuremateks tükkideks. Seejärel teem sama kaerahelvestega. Sulata kookosrasv, mesi ja lisa see kaerahelbe-, seemne- ja pähklisegule. Sega segu ühtlaseks massiks. Laota segu ahjuplaadile ning rösti 180-kraadises ahjus, kuni müsli on muutunud pruuniks ja krõbedaks. Serveeri koos jogurti või keefiriga.

Head isu!

    Tagasi üles