Kaks aastat maja renoveerinud paar müüb selle kuue euro eest maha

Kodu.postimees.ee
Copy
Ühel õnnelikul õnnestub kõigest kuue euro eest endale maja osta.
Ühel õnnelikul õnnestub kõigest kuue euro eest endale maja osta. Foto: Katherine Jablonowska / SWNS.COM/Katherine Jablonowska / SWNS.CO / Scanpix

Ühendkuningriigis Põhja-Walesis Llŷni poolsaarel elavad Katherine Jablonowska ja Ryan Mclean on viimased kaks aastat näinud ränka vaeva, et nukras seisus maamajale uuesti elu sisse puhuda.

Snowdonia rahvuspargi äärel asuv idülliline maamaja näeb välja, justkui oleks see mõnest inglise muinasjutust välja rebitud. Ürgse loodusega ümbritsetud kinnistu on kindlasti paljude unelm, kirjutab swns.com. Kuid Katherine ja Ryan ei kavatse selles majas koos vanaks kasvada – paaril on hoopis teised plaanid.

Kauni maamaja eest tuleb kõigest kuus eurot välja käia.
Kauni maamaja eest tuleb kõigest kuus eurot välja käia. Foto: Katherine Jablonowska / SWNS.COM/Katherine Jablonowska / SWNS.CO / Scanpix

Kahe aasta jooksul on paar räämast majast imekauni kodu vorminud, plaaniga see maha müüa. Hoone müümisele lähenetakse aga loominguliselt. Nimelt korraldatakse õnneloos, mille ainus auhind on see sama maja.

Kaunis maakodus asuv magamistuba.
Kaunis maakodus asuv magamistuba. Foto: Katherine Jablonowska / SWNS.COM/Katherine Jablonowska / SWNS.CO / Scanpix

Loosis osalemiseks tuleb osta viie naela ehk ligikaudu kuue euro eest pilet ning loota parimat. Ühel õnnelikul õnnestub seega maja kõigest kuue euro eest endale saada! Paaril on plaanis osa saadud tulust annetada heategevusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles