Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Tervislik maitseplahvatus: kalkuni-kodujuustukotletid

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänane soovitus on korraga väga tervislik ning suurepärase maitsepaletiga kalkuni-kodujuustukotlettide retsept.

Vaja läheb:

  • 450 g kalkunihakkliha
  • 220 g 4% kodujuustu
  • 1 muna
  • 1-2 õuna
  • 1-2 küüslauguküünt
  • pipart ja meresoola
  • 1-2 peeti

Sega kokku hakkliha, kodujuust, muna, küüslauk ja hakitud sibul. Maitsesta pipra ja meresoolaga ning vormi hakkmassist mõnusad kotletid. Prae pannil kuldpruuniks ning serveeri soojalt koos viilutatud või riivitud õuna ja peediga.

Head isu!

Tagasi üles