Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2020/05/23/13115739t1h05b4.jpg)
Lähme nädala viimasele päevale vastu nostalgilise rabarbari-mannavahu retseptiga.
Vaja läheb:
- 9 dl vett
- 1,5 dl fariin- või pruuni suhkrut
- 2 tl vanillisuhkrut
- 5 dl tükeldatud rabarbereid
- 1 dl 35% koort
- 1,5 dl mannat
Koori ja tükelda rabarberid väikesteks tükkideks. Kalla potti vesi ning lisa sellele fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta segu keemiseni ning keeda vaiksel tulel umbes 10 minutit. Sega juurde manna ning hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks vahuks. Lisa vanillisuhkur ja vahusatud vahukoor ning serveeri koos külma piimaga.
Head isu!