Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Tummine hakkliha-tomatisupp

Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Tänane retseptisoovitus on tummine hakkliha-tomatisupp.

Vaja läheb:

  • 1 paprikat
  • 400 g purustatud tomateid
  • 150 g konserveeritud maisi
  • 240 g hakkliha
  • 1 l vett või kanapuljongit
  • soola, pipart
  • basiilikut (valikuline)

Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Tükelda paprikad mõnusateks kuubikuteks ning nõruta konserveeritud mais. Lisa tomatipasta, paprikakuubikud, tomatikonserv ja mais hakklihale ning kuumuta läbi. Lisa kuum puljong või vesi. Kuumuta supp kemmiseni ja keeda tasasel tulel veel mõned minutid. Maitsesta ning lisa hakitud basiilik. Serveeri soojalt.

Head isu!

Tagasi üles