Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2020/05/27/13121144t1hfa97.jpg)
Inglise pagarisaate võitja Nadiya Hussain jagab kasulikku küüslaugu koorimise nippi.
Küüslaugu koorimine on üsna tänamatu töö, koorimise lõpuks on see igal pool su kätel ja lisaks pead olema väga kannatlik, et terve õisik puhastatud saaks.
«Selle asemel, et neid ükshaaval puhastada, pistke need minutiks keevasse vette ja küüslaugu koored peaksid seepeale oluliselt hõlpsamalt eemaldatavad olema, soovitas Hussain väljaandele thekitchn.com antud intervjuus.
Keev vesi pehmendab küüslaugu pealiskooriku ja muudab ka selle kileja aluskihi kergemini eemaldatavaks.