Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Uutmoodi seljanka linnulihaga

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Alustame pühapäeva ühe mõnusa seljankaga.

Vaja läheb:

  • 2 sibulat
  • 2 spl oliiviõli
  • 220 g tomatipastat
  • 250 g viinereid
  • 3 suuremat marineeritud kurki
  • 120 broileri kintsuliha
  • 1 tl magusamat sinepit
  • soola, pipart ja suhkrut
  • 1 l keevat vett

Valmistamine:

Lõika kurk ja sibul keskmisteks kuubikuteks. Viiluta viinerid ning lõika broiler ribadeks. Kuumuta sibul ja kurk õlis läbi ning lisa juurde tomatipasta. Kuumuta veel mõned minutid segu tihedalt segades. Lisa keev vesi, broileri kitsuliha, viinerid ning kuumuta suppi veel umbes 15 minutit. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja sinepiga. Serveeri soojalt.

Head isu!

Tagasi üles