Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PANE KÕRVA TAHA Väga hea nipp allesjäänud pitsaviilu soojendamiseks

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pitsa mikrolaineahjus üles soojendamine rikub selle maitse ja tekstuuri. Kuidas siis ikkagi pitsaviil, selle maitseomadusi ja -nüansse kaotamata, üles soojendada?

Selleks, et allesjäänud pitsaviilud ka järgmisel päeval hästi mekiks, tuleb need poole klaasi veega 30 sekundiks mikrolaineahju panna, vahendab kitchen.nine.com.au.

Klaasis olev vesi takistab pitsakastmel aurustumast ja säilitab pitsa esialgse maitse. 30 sekundi nõudest tuleb kindlasti kinni pidada, vastasel juhul võib hoopis klaasis olev vesi arustuda ja pitsa seeläbi nätskeks muuta.

Tagasi üles