PIILU SISSE ⟩ Khloé Kardashian pani maja müüki

Kodu.postimees.ee
Copy
Khloé Kardashian.
Khloé Kardashian. Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Seltskonnadaam Khloé Kardashian on otsustanud oma kinnisvaraportfellis ümberkorraldusi teha ja pani oma pikaaegse kodu 18,95 miljoni dollari, ehk 16,9 miljoni euro eest müüki.

California osariigis eksklusiivses Calabasase linnas asuva vahemere stiilis villa pindala on 1022 ruutmeetrit, kirjutab architecturaldigest.com. Kirju ajalooga villa on kuulunud erinevatele kuulsustele, nagu näiteks Eddie Murphy endisele abikaasale Nicole Murphyle kui ka Justi Bieberile. Khloé ostis maja Bieberilt 2014. aastal 7,2 miljoni dollari, ehk 6,4 miljoni euro eest.

Väljaande E! Newsi andmetel on seltskonnadaamil plaan kolida lähedalasuvasse villasse, mis on praegusest natukene suurem. Ajakirjale Architectural Digest 2016. aastal antud intervjuus ütles Khloé, et oli maja renoveerimisel hingega asja juures. «Ma pööran igale detailile palju tähelepanu ja olen kontrolliv. Ma ei tee seda paha pärast, vaid lihtsalt uudishimust,» rääkis ta siis. Renoveerimise käigus ehitati majja Khloé juhiste järgi näiteks hiigelsuur garderoob. 

Villat ümbritseb Vahemere hõnguga aed. Viinamarjapuudega kaetud terrassid ja pehmed lamamistoolid teevad sellest väga mõnusa elamise. Hoovist leiab ka väliköögi, lõkkeplatsi, Maroko stiilis purskkaevud ja basseini.

Hoone sisustuses on hoitud modernset joont, kuid on jäädud truuks Maroko sisekujundusstiilile omastele detailidele. Kardashiani personaalse sisekujundaja Martyn Lawrence Bullardi sõnul oli see Khloé tungiv soov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles