PILDID ⟩ Kassari saarel müüakse imelise merevaatega stiilset talu

Kodu.postimees.ee
Copy
Talu Hiiumaal.
Talu Hiiumaal. Foto: KV.EE

Hiiu maakonnas Kassari saarel ootab maaliline mereäärne kinnistu uut omanikku.

Privaatse rannajoonega kinnistul paikneb maakivist elumaja, iseloomuga saunamaja ja väike külalistemaja. Veespordi või kalastusega tegelevate inimeste suureks rõõmuks asub kinnistu läheduses lausa kaks sadamat. Saarel on aktiivne kogukond, kes hoiab inimeste tujud üleval ka pimedal talveajal. 

Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE

Aiaga piiratud pea hektari suurune kinnistu on ideaalseks suvekoduks neile, kes tahavad linnakärast põgeneda. Maakivist ja rookatusega peahoone sarnaneb stiililt inglise maamajaga. Viimistluses on kasutatud rohkelt kivi ja krohvi. Rasked ja tugevad talad ning suur kamin annavad elamisele hubase hõngu. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Elumaja esimesel korrusel paikneb isikupärase puitmööbliga sisustatud poolavatud köök, ruumikas elutuba, pesuruum, saun ja tualettruum. Teisel korrusel asub kolm magamistuba ja tualettruum. Suurimast magamistoast pääsed avarale rõdule, kust avaneb kaunis vaade merele. 

Vaade rõdult.
Vaade rõdult. Foto: KV.EE

Uus omanik leiab kinnistult ka toreda saunamaja ja väikese puhkemaja. Terrassiga väikemajast leiab kõik eluks vajaliku alates kööginurgast lõpetades vannitoaga. Kinnistut ääristav rand on ideaalne koht romantilise pikniku pidamiseks ja päikeseloojangu nautimiseks. 

Väike elumaja ja saunamaja.
Väike elumaja ja saunamaja. Foto: KV.EE

Kassari saarel asuva kinnistu eest tuleb uuel omanikul välja käia 269 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles