![Pilt on illustratiivne.](http://f10.pmo.ee/gv50hYTd-JvPq7jzZ8uieoIQCb4=/1442x0/filters:focal(83x374:910x633):format(webp)/nginx/o/2020/06/02/13132131t1h081a.jpg)
Tänaseks retseptiks on mahlane ja maitsev tuunikalatort.
Tänaseks retseptiks on mahlane ja maitsev tuunikalatort.
Vaja läheb:
Täidis:
Kate:
Kaunistuseks:
Valmistamine:
Eemalda porrult tumeroheline «puisem» osa ning alles jäänu pese puhtaks, lõika pikuti pooleks ja viiluta õhukesteks viiludeks. Haki keedetud munad peeneks. Nõruta ja purusta tuunikala. Sega kokku porru, munad ja tuunikala ning lisa juurde majonees ja hapukoor. Maitsesta pipra ja soolaga ning vajadusel lisa veel majoneesi ja hapukoort.
Soovi korral eemalda saiaviiludelt koorikud. Aseta 2x3 saiaviilu alusele kenasti teineteise kõrvale ja kata kenasti poole täidisega. Seejärel lao peale teine kiht saiaviile ning kata ülejäänud täidisega. Viimase kihina lao peale taas saiaviilud. Kata tort toidukilega ning aseta vähemalt 4-12 tunniks külmkappi maitsestuma. Kaunista vahetult enne serveerimist.
Määri tort pealt ja külgedelt majoneesi või hapukoore-majoneesiseguga kokku ning kaunista vastavalt eelistustele rediste, muna ning meelepärase maitserohelisega.
Head isu!