Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Kerged ja oivaliselt maitsvad läätsekotletid

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänaseks meie poolt soovitatavaks lisandiks on oivalised läätsekotletid.

Vaja läheb:

  • 200 g tooreid läätsesid
  • oliiviõli
  • 4,5 spl jahu (sobib ka kikerhernejahu)
  • 2 paprikat
  • 2 porgandit
  • 110 g tomatipüreed
  • 12 kirsstomatit
  • 4 küüslauguküünt
  • poolt sibulat
  • soola, pipart

Valmistamine:

Keeda läätsed pehmeks. Riivi porgand, purusta küüslauk ning tükelda sibul. Sega need läätsedega ning lisa juurde kikerhernejahu. Maitsesta soola ja pipraga ning vormi kotletid valmis. Prae tilgas õlis keskmisel kuumusel, kuni kotletid on muutunud kuldpruuniks. Serveeri koos kirsstomatite, paprikaviiludega ning teiste meelepäraste lisanditega.

Head isu!

Tagasi üles