Imejook, mis aitab hõlpsasti kaalu langetada

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Kaalu langetamine.
Kaalu langetamine. Foto: Shutterstock

Internetis ringleb hulgaliselt joogiretsepte, millega lubatakse drastilist kaalukaotust. Nüüd on maailm taas kihama löönud, sest silmapiirile on ilmunud jook, mis tõesti aitab vabaneda nii puhitusest kui ka lisakilodest, vahendab She finds.

Kui soovid kõhurasvast ja puhitusest vabaneda, võta hetk ning vaata üle oma toitumiskavas sisalduvad joogid. Täpsemalt öeldes, aitab teatud jookide päevamenüüsse lisamine hõlpsamini kaalu langetada ja vabaneda ebameeldivast puhitusest. Järgnev jook on üks neist paljudest, mis peaks aitama sul kergemini just neist kahest küllaltki ebameeldivast asjast vabaneda.

Apteegitilli tee

Apteegitilliseemned on just see komponent, mis peaks aitama puhitustest vabaneda. Gastroenteroloog ja naiste seedekeskuse juhataja dr Robynne Chutkan selgitas Bustle'ile, et apteegitillis peitub paljusid kõhugaase redutseerivaid õlisid, mis võiksid sind aidata. Lisaks saab seda jooki hõlpsasti lisada oma toidumenüüsse nii, et hiljem ei peaks end patustamise pärast halvasti tundma.

Joogi valmistamiseks toimi järgnevalt: aseta terved või purustatud apteegitilliseemned keevasse vette ning lase sel 10 minutit enne joomist tõmmata. Tarbi jooki kuuma või leigena.

Apteegitilli tee.
Apteegitilli tee. Foto: Unsplash

Healthline'i sõnul aitavad apteegitilliseemned vähendada ka põletikku. Nende artiklist võib välja lugeda muu hulgas ka seda, et need seemned aitavad vähendada soolestiku turset, ärritust ja parandada seedimist.

«Apteegitilliseemned võivad lõdvestada soolte lihaseid, mis aitab omakorda kõhukinnisuse vastu. Samuti aitavad vähendada maohappe tagasivoolust põhjustatud kõhugaaside teket,» kirjutab Healthline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles