Sisekujundaja: need neli asja peavad igas aias olemas olema

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Suvi on aeg aias mõnusalt aega veeta. Selleks, et see mõnusalt kulgeks, soovitab sisekujundusekspert Joal Derse Dauer just nendesse asjadesse investeerida.

Söögilaud ja toolid

Õues söömine iga suve lahutamatuks osaks. Kuid selleks, et mugavalt head ja paremat nautida, peab selleks sobiv mööbel olema, kirjutab apartmenttherapy.com. Investeeri mugavasse ja vastupidavasse õuemööblisse, mis sind mitu aastat ustavalt teeniks. 

Korralik grill

Maitsva grill-liha küpsetamiseks ei kõlba igasugune metallkolakas. Selleks, et liha saaks korralikult läbi küpsetatud ning jääks seest mahlaseks, tuleb investeerida korralikku tööriista. Tugeva konstruktsiooniga kvaliteetsetest materjalidest valmistatud grill hoiab temperatuuri ning kuumus levib ühtlaselt. 

Lõkkeplats

Jaanilõkke tegemisel tuleb kinni pidada ohutusnõuetest. Kuival aastaajal võib lõke ohtlik olla. Selleks tuleb ehitada korralik lõkkeplats, mis on kividega piiratud. Lõkkeplatsiks sobib koht, mis on kergesti süttivatest asjadest eemal. See vähendab tule edasilevimise riski. 

Varjualune

Suvi on aeg, mil kopsud värsket õhku täis tõmmata, kuid vihma käes istumine võib lõppeda valusa kurguga. Selleks, et ka vihmasel päeval õues mõnusalt aega veeta tuleb vastupidav katusealune ehitada. Lisaks on varjualusel terrassil võimalik pehmet mööblit kasutada, kuna vihm sellele ligi ei pääse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles