Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tähtis samm, mis jäetakse plaksumaisi valmistamisel vahele

Copy
Plaksumais.
Plaksumais. Foto: Shutterstock

Plaksumais ehk popkorn on iga filmiõhtu lahutamatuks osaks. Maitsev suupiste valmib kiiresti mikrolaineahjus, kuid millegi pärast ei küpse kõik maisiterad alati ära.

Plaksumaisi valmistamisel jäetakse enamasti üks tähtis samm vahele, kirjutab dailymail.co.uk. Mikrolaineahju tuleb enne plaksumaisi valmistamist eelsoojendada. Selleks aseta ahju veega täidetud kauss ja käivita masin täisvõimsusel üheks minutiks.

Minuti möödudes eemalda ahjust veekauss ning aseta sinna plaksumaisipakk. Küpseta maisi vastavalt pakendil olevatele juhistele. Ära hoia pakki ahjus ettenähtud ajast pikemalt, kuna siis võib mais ära kõrbeda.

Veel üheks nipiks, kuidas kõik maisiterad plaksuma panna, on asetada pakend mikrolaineahju grillrestile. Enne serveerimist ära unusta pakki korralikult raputada, et iga maisitükk saaks maitseainetega kaetud.

Tagasi üles