Koroonaviirusest mõjutatud Tallinna üüriturg pakub odavaid kortereid nii Põhja-Tallinnas, Kesklinnas, Kristiines kui ka Mustamäel.

Eestit aasta algusest saati raputanud kriis on oma jälje jätnud ka kinnisvaraturule. KV.ee kui ka City24.ee kinnisvaraportaale sirvides selgub, et Tallinnas on võimalik ühetoalist korterit alla 200 euro eest üürida lausa viies linnaosas. 

Mustamäe, 150 eurot kuus

Mustamäel on pakkumisel korter aadressil E. Vilde tee 96, kus üürnik saab enda kasutusse 16-ruutmeetrise korteri esimesel korrusel.

Ühetoaline korter Mustamäel.
Ühetoaline korter Mustamäel. Foto: KV.EE

Kesklinn, 150 eurot kuus

Tallinna kesklinnas on, üürihinda arvestades võrdselt Mustamäele, võimalik F. R. Faehlmanni tänaval, majas 27 üürida 15-ruutmeetrine korter. 

Ühetoaline korter Tallinna kesklinnas.
Ühetoaline korter Tallinna kesklinnas. Foto: City24

Lasnamäe, 180 eurot kuus

Lasnamäel on pakkumisel esimesel korrusel asuv 16-ruutmeetrine korter aadressil Pallasti 33. Ühe kuu üüriks määratud 180 eurot on veidi kõrgem hind võrreldes eelneva kahe linnaosaga. 

Ühetoaline korter Lasnamäel.
Ühetoaline korter Lasnamäel. Foto: City24

Kristiine, 170 eurot kuus

Kristiines on sama üürihinna eest võimalik üürida korter Kotka 1 maja neljandal korrusel, mille kogupinnaks on 12 ruutmeetrit. 

Ühetoaline korter Kristiines.
Ühetoaline korter Kristiines. Foto: City24

Põhja-Tallinn, 130 eurot kuus 

Kõige odavama üürikuulutuse pakkumisega juhib pealinnas Põhja-Tallinn, sest Lõime 20 maja teisel korrusel on 12,8-ruutmeetrine korter üürilisele vaba 130 euro eest kuus.

Ühetoaline korter Põhja-Tallinnas.
Ühetoaline korter Põhja-Tallinnas. Foto: KV.EE

Nõmme, 215 eurot kuus 

Veidi kopsakama summa peab üürikorteri eest ühes kuus tasuma Nõmmel ja Pirital. 215 euro eest kuus on üürilisele vabanenud 11,6-ruutmeetrine korter Nõmmel Valdeku 105 neljandal korrusel.

Ühetoaline korter Nõmmel.
Ühetoaline korter Nõmmel. Foto: KV.EE

Pirita, 350 eurot kuus

Pirita piirkonnas on kõige odavam üürikorter kõigist Tallinna linnaosadest kõige kõrgema üürisummaga. Sarapuu 9 aadressil oleva korteri ühe kuu üüriks on kuulutuses märgitud 350 eurot, kuid selle eest on eluaseme kogupinnaks 42,5 ruutmeetrit.

Ühetoaline korter Pirital.
Ühetoaline korter Pirital. Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy