:format(webp)/nginx/o/2020/06/17/13157033t1h50b1.jpg)
Värviline, tervislik, toitev ja kõigile jõukohane retsept, mis viib lihtsalt keele alla! Proovi ja sa ei kahetse.
Värviline, tervislik, toitev ja kõigile jõukohane retsept, mis viib lihtsalt keele alla! Proovi ja sa ei kahetse.
Vaja läheb (6 portsjonit):
Valmistamine:
Lõika paprikal ülemine osa ära, eemalda seemned ja südamik ning pane paariks minutiks keevasse vette. Seejärel aseta küpsetamisalusele, puista sisse näpuotsatäis soola ja pipart ja lase jahtuda.
Seenetäidise valmistamiseks prae šampinjonid pannil koos või, soola ning hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa segule eelnevalt keedetud riis ja seejärel toidukoor. Sega kõik läbi ning kuumuta tasasel tulel paar minutit (kes soovib veelgi toekamat einet, võib lisada ka hakkliha).
Täida paprikad seene-riisi seguga ja puista peale riivjuustu. Küpseta paprikat ahjus 225 kraadi juures umbes 15-20 minutit.