![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/m7_9au_W7VF_Ro-wBoh5fWbPVpQ=/1442x0/filters:focal(302x220:743x512):format(webp)/nginx/o/2020/06/18/13159618t1h5752.jpg)
Kilekotikurke on väga lihtne valmistada ja eestlased on alati värsket krõmpsuvat kurki armastanud. Tegemist on klassikalise soolakurkide retseptiga, mille jaoks vajad vaid mõnda koostisosa.
Kilekotikurke on väga lihtne valmistada ja eestlased on alati värsket krõmpsuvat kurki armastanud. Tegemist on klassikalise soolakurkide retseptiga, mille jaoks vajad vaid mõnda koostisosa.
Sul läheb vaja:
Pane kurgid paariks tunniks või koguni üleööks külma vette seisma.
Lõika kurkidel otsad maha. Tükelda mustsõstralehed ja küüslauk ning pane need koos soola ja sinepiseemnetega kilekoti põhja. Lisa hulka ka hakitud tillivarred ja -õisikud ning viimasena kurgid.
Seo kott pealt korralikult kinni ja raputa tugevasti läbi. Pane kurgikott paariks tunniks külmkappi seisma. Kui meeles püsib, käi kurke vahepeal raputamas.
Head nautimist!