![Värskendavad joogid kuumadeks suvepäevadeks.](http://f12.pmo.ee/iTw17KrUbUSJ7nA3qB2WlrzJWpY=/1442x0/filters:focal(722x691:2151x757):format(webp)/nginx/o/2020/06/25/13172509t1ha2e5.jpg)
Kuum suvi on käes ning on aeg tutvustada sulle viite kosutavat jooki, mida saaksid kuumadel suvepäevadel perele ja sõpradele serveerida.
Kuum suvi on käes ning on aeg tutvustada sulle viite kosutavat jooki, mida saaksid kuumadel suvepäevadel perele ja sõpradele serveerida.
Vaja läheb:
Serveerimiseks:
Vala keedetud vesi piparmündi teekotikestele või piparmündiokstele ning lase kuni jahtumiseni tõmmata. Eemalda teekotid või piparmündioksad, lisa hulka suhkur ning sega. Võimalusel jahuta jook külmkapis täielikult maha. Vala jahtunud tee koos jääkuubikutega kannu, klaasidesse või termosesse ning serveeri koos mündilehtede ja sidruniviiludega.
Vaja läheb:
Serveerimiseks:
Valmistamine:
Aseta arbuusikuubikud koos veega kannmikserisse. Lisa laimimahl ja püreesta kõik ühtlaseks selguks. Hoia kuni serveerimiseni jahedas ning enne tarbimist sega jook uuesti korralikult läbi. Serveerides vala jook jääga täidetud klaasidesse ja kaunista mündilehtedega.
Vaja läheb:
Serveerimiseks:
Valmistamine:
Kuumuta suuremas potis vesi ja suhkur kuni keemiseni. Tõsta tulelt ning sega korralikult, kuni suhkur on täielikult lahustunud. Lisa vaarikaid, teekotikesed ja sidrunimahl. Kata pott kaanega ning lase joogil 3 minutit tõmmata. Eemalda teekotikesed ning vaarikad ja kalla tee suurde kannu. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis. Serveerimisel vala jook jääkuubikutega täidetud klaasidesse ning soovi korral kaunista tervete vaarikate ja sidruniviiludega.
Vaja läheb:
Valmistamine:
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ning lase kinnises anumas külmkapis ööpäeva maitsestuda. Enne serveerimist kurna läbi ning serveeri jääkülmalt.
Vaja läheb:
Serveerimiseks:
Valmistamine:
Pese ja lõika rabarberid meelepärasteks tükkideks. Aseta tükid koos vee ja kaneelikoortega potti ning keeda tasasel tulel umbes 15 minutit. Lase joogil jahtuda ning kurna ilma surumata hoolega läbi sõela. Lisa selgele joogile suhkrut ja sidrunimahla ning sega, kuni suhkur on täielikult lahustunud. Vala jook puhtasse pudelisse ning lase sel vähemalt 12 tundi külmkapis maitsestuda. Serveeri jääga täidetud klaasides koos mündilehtedega.
Head tarbimist!