Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Mahlased hakkliha-suvikõrvitsakotletid

Copy
Mahlased hakkliha-suvikõrvitsakotletid
Mahlased hakkliha-suvikõrvitsakotletid Foto: Shutterstock

Täna pakume sulle mahlaste ja maitsvate hakkliha-suvikõrvitsakotlettide retsepti.

Vaja läheb:

  • 400 g hakkliha
  • 300 g suvikõrvitsat
  • 100 g küüslauku või ürtidega toorjuustu
  • 1 muna
  • 1 dl riivsaia
  • 1 tl soola
  • näpuotsaga musta pipart
  • praadimiseks õli

Kaste:

  • 2 dl 20% hapukoort
  • 1 marineeritud kurki
  • 1 spl hakitud tilli või peterselli
  • soola ja musta pipart

Valmistamine:

Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Sega kõik koostisosad omavahel kokku. Vormi hakkmassist 10-12 suuremat kotletti ning prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks. Soovi korral võid hoopiski kotlette pannil kergelt pruunistada ja seejärel 200-kraadises ahjus 10 minutit küpsetada.

Kastme valmistamiseks haki marineeritud kurk peeneks ning lisa sellele kõik teised komponendid. Sega kogu kaste korralikult läbi. Serveeri soojalt koos meelepärase lisandiga.

Head isu!

Retsept on pärit Nami Nami koduleheküljelt.

Tagasi üles