Täna pakume sulle mahlaste ja maitsvate hakkliha-suvikõrvitsakotlettide retsepti.
RETSEPT ⟩ Mahlased hakkliha-suvikõrvitsakotletid
Vaja läheb:
- 400 g hakkliha
- 300 g suvikõrvitsat
- 100 g küüslauku või ürtidega toorjuustu
- 1 muna
- 1 dl riivsaia
- 1 tl soola
- näpuotsaga musta pipart
- praadimiseks õli
Kaste:
- 2 dl 20% hapukoort
- 1 marineeritud kurki
- 1 spl hakitud tilli või peterselli
- soola ja musta pipart
Valmistamine:
Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Sega kõik koostisosad omavahel kokku. Vormi hakkmassist 10-12 suuremat kotletti ning prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks. Soovi korral võid hoopiski kotlette pannil kergelt pruunistada ja seejärel 200-kraadises ahjus 10 minutit küpsetada.
Kastme valmistamiseks haki marineeritud kurk peeneks ning lisa sellele kõik teised komponendid. Sega kogu kaste korralikult läbi. Serveeri soojalt koos meelepärase lisandiga.
Head isu!
Retsept on pärit Nami Nami koduleheküljelt.