:format(webp)/nginx/o/2020/06/30/13180927t1h59ff.jpg)
Täna soovitame sulle paljude kodukokkade poolt armastatud sidrunikeeksi retsepti.
Täna soovitame sulle paljude kodukokkade poolt armastatud sidrunikeeksi retsepti.
Vaja läheb:
Glasuur:
Valmistamine:
Eelsoojenda ahi 176 kraadi peale. Aseta suuremasse kaussi või ja suhkur ning sega nii kaua, kuni segu on muutunud kergeks ja õhuliseks. Segades lisa munad, sidrunikoor ja -mahl. Lisa jahu, küpsetuspulber ja sool ning sega korralikult läbi. Viimasena vala juurde piim ning sega veel korra hoolikalt. Aseta tainas saiavormi ning küpseta 40-45 minutit. Sega kokku glasuuri komponendid, võta sai ahjust välja ning kanna glasuur saiale. Seejärel aseta sai koheselt külmkappi tahenema.