Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Koorene hakklihapada

Copy
Hakklihahautis
Hakklihahautis Foto: Shutterstock

Tänaseks retseptiks on maitsev koorene hakklihapada.

Vaja läheb:

  • 105g hakkliha
  • 155g kartuleid
  • 235g köögiviljasegu
  • 6,5 spl kohvikoort
  • 1 tl oliiviõli
  • 1 tomatit
  • 1 küüslauguküünt (valikuline)
  • 0,5 sibulat (valikuline)
  • soola, pipart

Valmistamine:

Koori küülsauk, sibul ja kartulid. Haki ja pruunista küüslauk ja sibul õlis. Lisa hakkliha, maitsesta pipra ja soolaga ning pruunista õrnalt läbi. Lisa juurde tükeldatud kartul, lisa veidi vett ning hauta umbes 10 minutit. Vala juurde köögiviljad ja hauta, kuni need on muutunud pehmeks. Vajadusel lisa vahepeal veidi vett juurde. Vala juurde kohvikoor ning hauta veel 5 minutit. Soovi korral lisa meelepäraseid ürte ning serveeri koos tomatilõikudega.

Head isu!

Tagasi üles