Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Pane kõrva taha: oluline samm enne liha sügavkülmutamist

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Selleks, et sügavkülma pandud liha raisku ei läheks, tuleb see eelnevalt portsjoniteks jagada. 

On küll lihtne toit sügavkülmikusse visata otse pakendis, kuid see raskendab edaspidiseid toimetusi. Kui tead, et sügavkülmast välja võttes ei tarvita sa näiteks kogu pakki liha ära, siis viiluta või jaga see eelnevalt portsjoniteks, soovitab apartmenttherapy.com. 

Nii võtab sulatamine vähem aega ning toidukadu on oluliselt väiksem. Tuleb meeles pidada ka seda, et juba sulatatud liha uuesti sügavkülma panna ei ole hea. Langeb selle kvaliteet ja maitseomadused.

Tagasi üles