Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Sutsuforelli ja kodujuustukattega riisivorm

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänane retsept on tugevate maitsetega suus sulav riisivorm.

Vaja läheb:

  • 105g suitsutatud forellifileed
  • 50 g riisi
  • 1.6 spl kodujuustu
  • 0,5 tk muna
  • 0,2 klaasi piima
  • 0,5 sibulat
  • soola, pipart
  • veidi sidrunimahla (valikuline)

Valmistamine:

Keeda riis tasasel tulel pehmeks. Klopi lahti munad, lisa piim ja kodujuust. Haki peeneks sibul, suitsutatud forell ning soovi korral meelepäraseid köögivilju. Sega keedetud riis kala-sibula segule ning maitsesta sidrunipipra, soola ja ürtidega. Aseta ahjuvormi põhja riisisegu ning kalla peale munasegu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20-25 minutit ning serveeri soojalt.

Head isu!

Tagasi üles