Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Vürtsikas supp veiselihast

Copy
Vürtsikas supp veiselihast.
Vürtsikas supp veiselihast. Foto: Shutterstock

Täna lisame sinu päevale veidi vürtsi ning kostitame sind mõnusa supiretseptiga.

Vaja läheb:

  • 200g veisehakkliha
  • 280g kartuleid
  • 105g tomatipastat
  • 2 tl oliiviõli
  • 25g konserveeritud punaseid ube
  • 1 porgandit
  • 1 tk küüslauguküünt
  • 1 sibulat
  • 2 klaasi vett
  • soola, pipart, tšillipipart

Valmistamine:

Koori ning tükelda, sibul, kartulid ja küüslauk. Pruunista hakkliha õrnalt õlis ning lisa sellele sibul, küüslauk, sool ja tšillipipar. Lisa tükeldatud kartulid, tomatikaste ja porgand. Vala vesi peale ning lase supp keema. Lisa oad ja keeda suppi tasasel tulel, kuni kõik koostisained on pehmenenud. Vajadusel maitsesta lisaks soola ja pipraga.

Head isu!

Tagasi üles