Kurjategijad hävitasid pankrotistunud briti glamuurimodelli Katie Price'i kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Katie Price.
Katie Price. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Briti endist glamuurimodelli on tabanud rasked ajad. Eelmisel aastal kuulutati välja daami eraisikuline pankrott ning Price pidi suurema osa oma maisest varast võlausaldajatele loovutama.

Nüüd on naisel aga veel üks mure kaelas. Väljaande The Sun andmetel murti Price'i 1,3 miljonit naela (1,44 miljonit eurot) maksvasse koju eelmise pühapäeval sisse ning kurjategijad hävitasid kõik, mis teele jäi.

Endise glamuurimodelli mõis läbib hetkel kapitaalremonti, kuna tal on plaanis see oma võlgade katteks maha müüa. Hoone remondiga alustati selle aasta algul, kuid Price'i sõnul kujunes see suureks fiaskoks. Naine andis ehitaja kohtusse, süüdistades teda oma vara hävitamises. Hoone renoveerimisega jätkas teine ettevõte. Price elab hetkel oma viie lapsega üürikodus. 

Anonüümseks jääda soovinud allika sõnul on Price eelmisel pühapäeval aset leidnud juhtunust löödud. «Ta arvab, et kes iganes hävitustöö taga on, peab tema vastu isiklikku vimma. Kuritegu pandi toime tekitamaks talle võimalikult suur varaline ja vaimne kahju.»

Price'i uhke maja vahelaed on sisse pekstud, mööbel laiali paisatud, uksed lahti murtud ja pööningul hoiul olnud hinnalised juveelid ja riided varastatud.

Kohus kuulutas Price'i pankroti välja eelmise aasta novembris. Naise võlg hinnati 800 000 naela (885 800 euro) suuruseks. 

Pilte hävitustööst vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles