MILJARDÄRILE KOHANE Kanye West sai loa ehitada perele hiigelmõis

Elu24
Copy
USA räppar Kanye West koos abikaasa Kim Kardashian Westiga.
USA räppar Kanye West koos abikaasa Kim Kardashian Westiga. Foto: ALLISON JOYCE/Reuters/Scanpix

Tänavustel presidendivalimistel osaleda tahtev räppar Kanye West hakkab peagi oma perele ehitama hiigelmõisa. Meediaväljaande TMZ andmetel sai West ehitusloa ka kahele maa-alusele parklale.

USA räppar Kanye West on abielus tõsielustaari Kim Kardashian Westiga ning paaril on kuus last. Nüüd, küllap tulevikule mõeldes, plaanib West kasvavale perele ehitada hiigelmõisa. 

Nimelt kuulub Westile uhke rantšo Wyomingi osariigis koos suure maatükiga. Sellel kinnisvaral on ka privaatne järv, milles elavate forellide jaoks on palgatud ka hooldaja, kes elab rantšos kohapeal. Räppar on rantšole andnud nimeks West Lake, vahendab GQ.

Just sinna plaanib räppar ehitada ligi 5000 ruutmeetrise mõisahoone. Westi sõnul on see mõeldud vaid tema perele ning ehitusplaanide kohaselt on hoones vähemalt kümme magamistuba.

West küsis ehitusluba ka kahe maa-aluse parkla ehitamiseks. Mõlema suuruseks on umbes 930 ruutmeetrit. TMZ andmetel sai räppar ka parklate jaoks ehitusloa juba kätte.

Enne ehitustööde alustamist võib West aga vajada uut reoveesüsteemi, milleks tal oleks vaja eraldi heitevee luba. 

Nii Westi kui ka Kardashiani jaoks pole kinnisvara soetamine midagi uut, kuid täielikult nullist pole räppar endale mõisat veel ehitanud. 

Küll aga lõpetasid Westid mõned aastad tagasi 11 miljonit dollarit maksva Bel-Airi mõisa renoveerimise. 2013. aastal ostetud mõis valmis 2017. aastaks ning see läks paarile maksma umbes 20 miljonit dollarit. Väidetavalt müüs paar selle pärast valmimist kohe Ukraina miljardärile maha ning seda 17,8 miljoni dollari eest, vahendab Los Angeles Times.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles