:format(webp)/nginx/o/2020/07/11/13203115t1ha0b8.jpg)
Selgub, et külmutatud toiduained võivad täis topitud sügavkülmikus kiirelt riknema hakata.
Selgub, et külmutatud toiduained võivad täis topitud sügavkülmikus kiirelt riknema hakata.
Ehkki sügavkülm võib tunduda kohana, kuhu saab lõputult toiduaineid koguda, tuleb selle täituvusel ikkagi silma peal hoida. Eeskätt on oluline jälgida, et sügavkülm pilgeni täis poleks ning et toidukaupade vahel oleks õhuringlus tagatud, vahendab 9now.nine.com.au.
Mida külmem on keskkond, seda kauem säilib toit ja selle kvaliteet. Täis topitud sügavkülmikul, kus toiduained tihedalt üksteise vastas on, läheb aga rohkem aega ja energiat, et õhk maha jahutada. See võib omakorda põhjustada ristsaastumist ja toiduainete kiiremat riknemist.