Kas ahnus jätkub? Rally Estonia korraldajad julgustavad lõuna-eestlastel oma kodud välja üürida

Kodu.postimees.ee
Copy
Rally Estonia 15. kiiruskatse Tartu linnas.
Rally Estonia 15. kiiruskatse Tartu linnas. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Septembri alguses toimuva Rally Estonia korraldajad kutsuvad Lõuna-Eesti inimesi üles jagama infot oma kodumajutuse võimaluste kohta, et tagada rallikülalistele võimalikult ohutu ja mugav ööbimisvõimalus. 

Tänavu 4.-6. septembril toimub Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel esmakordselt FIA WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapp Rally Estonia. Lisaks rallielamusele saavad Lõuna-Eesti inimesed ka sellel aastal üürida ralli toimumise ajaks välja oma suvemaja, toa majas, korteri või telkimisplatsi. Samuti puudutab see võimalus ettevõtteid, kellel on pakkuda selleks perioodiks majutust Lõuna-Eesti piirkonnas. Selleks on avatud Rally Estonia majutuskeskkond, kuhu oma kuulutuse lisamine on väga lihtne.

Pakutav öömaja ei pea olema spetsiaalselt majutuseks kohandatud, kuid peab olema ohutu, puhas, korras ja valmis külaliste vastuvõtmiseks. Selleks, et oma majutusvõimalusest teada anda, ei ole vaja teha muud, kui täita Rally Estonia kodulehel olev ankeet ja jääda huvilisi ootama. Hindade määramisel palutakse teil jääda mõistlikkuse piiridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles