Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Köögiklassika: maitsvad Vene lihapallid

Copy
Köögiklassika: maitsvad Vene lihapallid
Köögiklassika: maitsvad Vene lihapallid Foto: Shutterstock

Täna toome teieni tõeliselt klassikalise lisandi maitsvate Vene lihapallide näol.

Vaja läheb:

  • 500 g hakkliha
  • 1 riivitud sibulat
  • 1 muna
  • soola, pipart
  • 3 dl hapukoort
  • 1 dl hakitud tilli
  • 4 hakitud soolakurki
  • 4 hakitud marineeritud punapeeti

Valmistamine:

Sega hakkliha sibula, muna, soola ja pipraga ning vormi pallideks. Prae lihapallid õrnalt läbi ja aseta seejärel ahjuvormi. Sega hapukoor tilliga ja vala lihapallidele. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Serveeri koos soolakurgi, punapeedi ja keedukartulitega.

Head isu!

Tagasi üles