![Köögiklassika: maitsvad Vene lihapallid](http://f8.pmo.ee/o9LENwAUghOAyGqTmdNK8UZ4pQI=/1442x0/filters:focal(345x229:752x315):format(webp)/nginx/o/2020/07/15/13211579t1h9faf.jpg)
Täna toome teieni tõeliselt klassikalise lisandi maitsvate Vene lihapallide näol.
Täna toome teieni tõeliselt klassikalise lisandi maitsvate Vene lihapallide näol.
Vaja läheb:
Valmistamine:
Sega hakkliha sibula, muna, soola ja pipraga ning vormi pallideks. Prae lihapallid õrnalt läbi ja aseta seejärel ahjuvormi. Sega hapukoor tilliga ja vala lihapallidele. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Serveeri koos soolakurgi, punapeedi ja keedukartulitega.
Head isu!