JULM NALI ⟩ Töökaaslane kaunistas jalgpallifänni kontori salaja vastasmeeskonna plakatitega

Kodu.postimees.ee
Copy
Kolleeg kaunistas salaja jalgpallifänni kontori vastasmeeskonna värvidesse.
Kolleeg kaunistas salaja jalgpallifänni kontori vastasmeeskonna värvidesse. Foto: Craig McGeown / SWNS.COM/Craig McGeown / SWNS.COM / Scanpix

Šoti jalgpalliklubi Rangersi tulihingeline fänn Thomas sai sundpuhkuselt tagasi tulles väga halva üllatuse osaliseks. Mehe kolleeg Craig oli Thomase kontori Rangersi põlise vastasklubi Celticu värvidesse mässinud.

Šotimaal Blantyre'i linnas asuva ehitusettevõtte töötajad on viimased kolm kuud sundpuhkusel viibinud, vahendab glasgowtimes.co.uk. Eelmisel nädalal lubati töötajad graafiku alusel uuesti kontorisse. Seda juhust ei jätnud Craig kasutamata ning otsustas oma kolleegi Thomase kallal natuke nalja teha. 

Craig printis välja oma lemmikjalgpalliklubi plakatid ning kaunistas Thomase kontori Celticu klubi sümboolikaga. Andunud Rangersi klubi austaja Thomas oleks tööle tulles äärepealt pikali kukkunud, kui nägi, et tema kontor on kolleegi poolt vastasklubi sümboolikaga dekoreeritud.

Tulihingelise Rangersi jalgpalliklubi fänni kontor kaunistati vastasmeeskonna sümboolikaga.
Tulihingelise Rangersi jalgpalliklubi fänni kontor kaunistati vastasmeeskonna sümboolikaga. Foto: Craig McGeown / SWNS.COM/Craig McGeown / SWNS.COM / Scanpix

Meestevaheline nali ei jätnud sotsiaalmeediat külmaks. Kuid vihaste kommentaaride asemel sai Craigi tegu hoopis palju kiita. «Ohutuse tagamiseks käime praegu tööl vahetustega. Teadsin, et Thomas on suur Rangersi jalgpalliklubi austaja, seega otsustasin tema kulul natuke nalja visata. Ega ta selle üle väga rõõmus ei olnud, kuid saime mõlemad korralikult naerda,» räägib Craig.

«Mulle öeldi, et kontoris ootab mind üllatus. See ei olnud kindlasti see üllatus, mida ma soovisin, kuid müts maha Craigi ees, et ta viitsis sellise nalja korraldada,» lisas Thomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles