Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Mõnusalt koorene kalasupp

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Täna tutvustame sulle mõnusalt koorese kalasupi retsepti.
 

Vaja läheb:

  • 1 hakitud sibulat
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 dl kuiva valget veini
  • 6 dl aedviljapuljongit
  • 200 g kalafileed (lõhe, koha või forell)
  • 4 kartulit
  • 2 spl hakitud tilli
  • soola, pipart
  • 2 dl toasooja rõõska koort

Valmistamine:

Kuumuta ja hauta õrnalt sibulat 5 minutit kaanega kaetud potis. PS! Ära pruunista. Koori kartulid ning lõika umbes 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa sibulale köögiviljapuljong, kartulikuubikud, maitseained ja valge vein. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel umbes 15 minutit, kuni kartulikuubikud on veidi pehmenenud. PS! Ära kata potti kaanega. Lisa kalakuubikud ja rõõsk koor ning kuumuta suppi veel mõned minutid. Seejärel eemalda pott tulelt ja lase supil veidi tõmmata, nii et kala kuumas puljongis veel veidi küpseda saaks. Serveeri soojalt koos tilliga.

Head isu!

Tagasi üles