PILDID ⟩ Tartumaa kauneima kodu tiitliga pärjatud imeline palkmaja Võrtsjärve kaldal

Kodu.postimees.ee
Copy
Peahoone.
Peahoone. Foto: KV.EE

Elva vallas Võrtsjärve ääres Vahendi külas müüakse imeilusat 2008. aastal valminud palkmaja. Külalistemajana tegutsev hoone pärjati 2019. aastal Tartumaa kauneima kodu tiitliga. 

Külalistemaja perenaine ja -mees on otsustanud oma elutööga hüvasti jätta ning elus uue lehekülje pöörata. Müügitehinguga leiab peale uhke peamaja uue omaniku ka kinnistul asuvad kämpingud, varjualused, grillkoda, kelder ja tuliuus saunakompleks, mis on külaliste seas ainult positiivset tagasisidet saanud. Uus omanik saab ühtlasi ka kinnistul tegutseva ettevõtte omanikuks.

Peamaja.
Peamaja. Foto: KV.EE

Kahekorruselise peamaja kogupindala on 872 ruutmeetrit ning kinnistu pindala 10673 ruutmeetrit. Võimast peamaja ümbritseva iluaia on perenaine omal käel rajanud. Kokku on peamajas 21 tuba ning enamikel neist on ka oma isiklik vannituba. Majas on ka privaatne saun ja bassein. 

Peamaja.
Peamaja. Foto: KV.EE

Küttevõimaluseta kämpingumajad sobivad külaliste majutamiseks soojematel kuudel. Kokku on magamiskohti neis 28 inimesele. Seega on kogu kompleksis kokku lausa 70 voodikohta! Lisaks mahub kinnistule ka kümme karavani, mille saab ka vooluvõrku ühendada. 

Kämpingumajad.
Kämpingumajad. Foto: KV.EE

Kuna siiani ei ole lubatud lemmikloomi külalistemaja siseruumidesse ning keelatud on ka suitsetamine, siis sobib peamajas ööbida ka nõudlikumatel klientidel. 

Tänu soodsatele küttelahendustele on hoone ülalpidamiskulud muljetavaldavalt madalad. Veevarustuse tagab kinnistul asuv puurkaev ning kanalisatsioon on lahendatud lokaalselt.

Saunakompleks.
Saunakompleks. Foto: KV.EE

Peamaja põhjapoolses otsas asub pererahva eluase, kuhu külalistel asja ei ole. Eraldi sissepääsuga kolmetoaline korter on varustatud kõige eluks vajalikuga. Lisaks kuulub pererahva majaosa juurde mõnus terrass. 

Puhkekeskuse kinnistu.
Puhkekeskuse kinnistu. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb muljetavaldava puhkekompleksi eest välja käia 950 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles