:format(webp)/nginx/o/2020/07/29/13238577t1hd11a.jpg)
Toome su tänasesse päeva värve ühe mõnusalt mahlase võileivatordi retseptiga.
Vaja läheb:
- 2 pätsi viilutatud röstsaia
Muna-krabinuulditäidis:
- 200 g riivitud juustu
- 4-5 keedetud muna
- 200 g sulatatud juustu
- 2 spl paksemat majonees
- 250 g paksemat hapukoort
- 200 g krabipulki või 1 pakk krabinuudleid
- soola, pipart
Tuunikalatäidis:
- 2 nõrutatud tuunikalakonservi
- 200 g sulatatud juustu
- 1/2 sidruni mahl
- 2 spl paksemat majoneesi
- 250 g paksemat hapukoort
- värsket tilli
Kaunistuseks:
- kooritud krevette
- keedetud muna
- kurki, tomatit (valikuline)
Valmistamine:
Valmista esmalt eraldi muna-krabinuudlitäidis ja tuunikalatäidis. Laota alusele 6 saiaviilu, määri peale pool tuunikalatäidisest. Seejärel lao taas peale kiht saia ning pool muna-krabinuudlitäidisest. Jälle uus kiht saia, tuunikalatäidist, saia ja kõige peale ning servadele määri muna-krabinuudlitäidist. Aseta võileivatort 24 tunniks jahedasse (soovitavalt külmkappi) ning enne serveerimist kaunista krevettide, hakitud keedumuna ning soovi korral ka viilutatud kurgi ja tomatiga.
Head isu!