Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Krõbedad kartulikotletid

Copy
Krõbedad kartulikotletid
Krõbedad kartulikotletid Foto: Shutterstock

Suurepärased kotletid, mis valmivad kiirelt ning maitsevad suurepäraselt.

Vaja läheb:

  • 4 suuremat kartulit
  • 1 väikest sibulat
  • 1 tl soola
  • 2 spl hapukoort
  • 2 spl nisujahu
  • 1-2 muna
  • 1 tl köömneid

Paneerimiseks:

  • nisujahu

Praadimiseks:

  • võid ja õli

Valmistamine:

Keeda koorimata kartulid pehmeks. Koori ning aja koos tükeldatud sibulaga läbi hakkmasina. Lisa ülejäänud koostisosad ja sega hoolega läbi. Vormi kotletid valmis, veereta jahus ja küpseta või-õli segus kuldpruuniks. PS! Pööra kotletid ümber alles siis, kui alumine pool on kenasti pruunistunud. Serveeri koos meelepäraste lisanditega, näiteks toorsalati ja kastmega.

Head isu!

Tagasi üles