Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Kreemine suvikõrvitsa-kukeseene panniroog

Copy
Kreemine suvikõrvitsa-kukeseene panniroog. Pilt on illustreeriv.
Kreemine suvikõrvitsa-kukeseene panniroog. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tänaseks soovituseks on üks eriti kreemine panniroog suvikõrvitsa ja kukeseentega.

Vaja läheb:

  • 2 spl õli
  • 2 sibulat
  • 200 g kukeseeni
  • 2 kanafileed
  • 500 g suvikõrvitsat
  • 3 dl rõõska koort
  • 50 g sinihallitusjuustu (sobib ka tavaline juust)
  • soola, pipart
  • meelepärast maitserohelist (valikuline)

Valmistamine:

Kuumuta kukeseeni õlita pannil, kuni neist on vesi täielikult eraldunud. Viiluta sibul ning hauta 4-5 minutit õlis. Tükelda kanafilee keskmisteks tükkideks ning prae pannil kuldpruuniks. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5-6 minutit. Lisa suvikõrvitsale rõõsk koor, kukeseened ja tükeldatud juust ning sega, kuni juust on kastmes kenasti ära sulanud. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa meelepärast maitserohelist (näiteks tilli, basiilikut või peterselli).

Head isu!

Tagasi üles