Tänaseks soovituseks on üks eriti kreemine panniroog suvikõrvitsa ja kukeseentega.
RETSEPT ⟩ Kreemine suvikõrvitsa-kukeseene panniroog
Vaja läheb:
- 2 spl õli
- 2 sibulat
- 200 g kukeseeni
- 2 kanafileed
- 500 g suvikõrvitsat
- 3 dl rõõska koort
- 50 g sinihallitusjuustu (sobib ka tavaline juust)
- soola, pipart
- meelepärast maitserohelist (valikuline)
Valmistamine:
Kuumuta kukeseeni õlita pannil, kuni neist on vesi täielikult eraldunud. Viiluta sibul ning hauta 4-5 minutit õlis. Tükelda kanafilee keskmisteks tükkideks ning prae pannil kuldpruuniks. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5-6 minutit. Lisa suvikõrvitsale rõõsk koor, kukeseened ja tükeldatud juust ning sega, kuni juust on kastmes kenasti ära sulanud. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa meelepärast maitserohelist (näiteks tilli, basiilikut või peterselli).
Head isu!