GALERII ⟩ Uue ajastu algus: Ülemiste City avas oma esimesed kodud

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy

Täna tutvustati Ülemiste Citys esimesi kodusid, mis märgib ärikeskuse arengus olulist teetähist, muutes seni tuntud äri- ja õpikeskkonna nüüd ka püsielanikega kohaks.

81 üürikorteriga 13-korruseline elamu on eelkõige mõeldud linnaku ettevõtetele oma töötajate lühi- ja pikaajaliseks majutamiseks. 

«Minut tööle. Minut koju. Minut trenni. Minut restorani. Minut kuhu iganes. Selline mugavus peegeldab meie ambitsiooni luua keskkond, kus talentidele on kõik eluks vajalik käe-jala juures. Nüüd ka elukoht,» sõnas Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak.

Ülemiste Citys tegutseb ligi 500 ettevõtet ja 10 000 töötajat. Kolmandik Eesti IT ekspordist tuleb siit.

Nutikus kõikjal, ka korterites

Lisaks linna silueti, lennujaama ja Ülemiste järve vaadetele on Lurichi maja uutes korterites omajagu nutikust – iga korteri seinal on tahvel,  mis aitab tellida taksot, toitu, koristusteenust või lifti, aga ka muuta toatemperatuuri ja vaadata ilmateadet. 

Mõeldud on ka puudega külalistele vajadustele ja ka siin on märksõnaks nutikus. Näiteks saab puldist kardinaid liigutada, köögiriiuleid ja riidenagisid sobivale kõrgusele tõsta ning avada kapiuksi. Köögis aktiveerub valgus liikumise peale.

Korterid on ühe-, kahe- ja kolmetoalised, lisaks üks viietoaline penthouse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles