:format(webp)/nginx/o/2020/08/31/13311941t1h1bdb.jpg)
Pruun rafineerimata suhkur on aastatega saanud nišitootest täiesti igapäevaseks magusaineks. Kuid sellel tervislikul toiduainel on halb komme kõvaks suhkrukamakaks kivistuda.
Pruun rafineerimata suhkur on aastatega saanud nišitootest täiesti igapäevaseks magusaineks. Kuid sellel tervislikul toiduainel on halb komme kõvaks suhkrukamakaks kivistuda.
Elustiiliväljaandele Martha Stewart pruuni suhkru võludest rääkinud koka Albertho Appoloni sõnul kivistub pruun suhkur seda katva melassi tõttu. «Just melass on põhjuseks, miks pruun suhkur õhu käes kivistuma hakkab. Kleepuv melass kaotab ajapikku niiskust, mille tagajärjel see kõvaks kamakaks kivistub,» räägib Appolon.