GALERII ⟩ Cheri juhtimisel renoveeritud Miami villa pandi müüki

Kodu.postimees.ee
Copy

Meelelahutusmaailma üks suurim täht Cher ilmselt tutvustamist ei vaja. Üle kuuekümne aasta lavalaudadel esinenud megastaar on pärjatud lugematul hulgal auhindadega alates Grammydest ja lõpetades Oscaritega.

Cheri kinnisvaraportfell on aastate jooksul olnud pea sama kirju kui tema karjäär. Naisele on kuulunud uhkeid ja eriskummalisi kinnistuid Hawaiist New Yorgini. Kõik elamised on Cher alati enda äranägemise järgi kujundanud. Pikalt minimalistlikku stiili eelistanud Cher tegi 90ndatel kannapöörde ja avastas enda jaoks klassikalise Maroko stiili, mida on siiani kõigis tema kodudes näha. 

Lavalaudade legendi üheks uhkeimaks saavutuseks peetakse Miamis asuvat villat, mis kuulus staarile aastatel 1993–1996, vahendab TopTenRealEstateDeals. Kehvas seisus olnud Vahemere stiilis elamine läbis Cheri juhtimise all ulatusliku uuenduskuuri. Staari tehtud muudatusi on elamises siiani näha. Nüüd on maja aga praeguste omanike poolt müüki pandud ning staari endise kodu eest küsitakse 22 miljonit dollarit (18,54 miljonit eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles