PILDID ⟩ Nõmme mändide all müüakse võimsa fassaadiga eramut

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Nõmmel.
Maja Nõmmel. Foto: KV.EE

Nõmme mändide alla Vabaduse pargi külje all müüakse üht väga uhket maja. 

Tegemist on tõeliselt imelise koduga. Nõmme rohelusse mässitud kinnistu on ideaalne pelgupaik neile, kes tahavad elada linnas, kuid eelistavad siiski rahu ja vaikust. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Kinnistul asuva modernse peamaja iga väiksemgi detail on hoolega läbi mõeldud. Ruumid ei asetse juhuslikult, vaid on piinliku täpsusega planeeritud ja paika sätitud. 

Elamu alumisel korrusel asub suur köök-elutuba, mille keskel uhkeldab kamin. Elutoas asuvad läbi kahe korruse ulatuvad aknad lasevad tuppa palju looduslikku valgust. Esimesel korrusel asub ka saun ning esik koos garderoobiga.

Üks neljast magamistoast.
Üks neljast magamistoast. Foto: KV.EE

Magamistoad asuvad maja teisel korrusel ning kokku on neid neli. Vannitube on teisel korrusel kaks, seega järjekorda tekkida ei tohiks. Peamagamistubadest pääseb pererahvas ka avarale rõdule ning ühes magamistoas on suur garderoob.

Saun.
Saun. Foto: KV.EE

Majani viib naaberkinnistute vahel asuv kinnine eratee. Vähe sellest, autoga saab sõita otse kaks autot mahutavasse garaaži, kust saab toidukotid kõigest paari sammuga kööki viia. Kommunaalkulud on suure maja kohta madalad, jäädes suvekuudel 50 ja talvekuudel 100 euro kanti. 

Terrass.
Terrass. Foto: KV.EE

Ägeda maja eest küsitakse 450 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles