VAATA ⟩ Tallinna korteri üürikuulutuse fotole on jäädvustatud külmajudinaid tekitav tegelane!

Kodu.postimees.ee
Copy
Korter Haaberstis.
Korter Haaberstis. Foto: KV.EE

Tallinnas Haabersti linnaosas antakse üürile väga mõnus korter. Ilusalt renoveeritud ja sisustatud elamises jääb aga silma üks pisike detail, mille nägemisel võivad nõrganärvilised suisa šoki saada.

Mõnusate erksate värvidega puhas ja korralik korter on täielikult sisustatud. Kaasa on vaja võtta ainult oma riided ja hambahari ning elu uues pesas võibki alata! Ägedas korteris on aga üks väike detail, mille esmakordsel nägemisel võib korralikult ehmatada, kuid hiljem saab sellest kindlasti lõbus jututeema.

Nimelt on korteri sissepääsu kõrval oleva garderoobi toonitud klaasil inimese kuju. Avanev vaatepilt näeb välja justkui stseen õudusfilmist, kuid õnneks on tegemist pelgalt vimkaga sisekujundusdetailiga.

Vimkaga sisekujundusdetail.
Vimkaga sisekujundusdetail. Foto: KV.EE

Korteri peremehe sõnul sai toonitud klaasiga garderoob korterisse tellitud umbes 14 aastat tagasi. Omaniku sõnul pole tal enam meeles, kuidas ja mis põhjusel see lõbus detail sinna sai. Garderoob sai tellitud firmalt Kira, mis Eestis enam esindatud ei ole.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Kahetoaline korter antakse üürile 450 euro eest kuus. Ruutmeetreid on korteris 59,5 ning see asub 2006. aastal ehitatud maja teisel korrusel. Üürikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles