Istmesoojendus, valgustus, automaatne ja ülim hügieen — see on nutikas terviksüsteem sinu WCs

Copy
Foto: Duravit

Kodu ja vannituba remontides jäetakse sageli WC tagaplaanile. Hoolimata sellest, kas tualettruum on eraldi või on see ühendatud vannitoaga, saab ka kõige väiksemast nurgast endale tõelise templi teha, kui tead, milliseid innovaatilisi lähenemisi selles valdkonnas tänapäeval pakutakse. Enam kui 200-aastase ajalooga vannitoasisustuse tootja Duravit on välja toonud kõige trendikamad lahendused, mis vanast tualettruumist kiiresti sinu uue lemmikkoha teevad.

WC-dušid ja sooja õhuga kuivati

Aasias teatakse, et parima hügieeni saavutamiseks ei piisa tualettruumis ainult WC-paberist – seda asendab pesu. Kui veel mõni aasta tagasi oli see pigem miski, mida võis kogeda ainult kultuurireisil, siis viimasel ajal on ka meil Euroopas mõistma hakatud, et ainult vesi puhastab korralikult ja isikliku hügieeni eest hoolitsemine tähendab erilist tähelepanu pööramist intiimpiirkonnale.

Käsidušist ja bideest on tõenäoliselt kõik kuulnud, kuid kõige moodsamad WC-dušid ühendavad endas WC funktsionaalsuse bidee ja tagadušiga. Tagapesu puhul tuleb otsik poti raami tagumisest osast välja ning selle veetemperatuuri, veesurvet ja dušivarre positsiooni saab individuaalselt kohandada ja vajadusel ka salvestada.

Bideedušš on aga loodud spetsiaalselt naiste mugavusi silmas pidades. Selle surve on madal, sobides suurepäraselt õrnaks pesuks. Nagu tagapesu korral, saab ka bideeduši veesurvet ja -temperatuuri individuaalselt kohandada. Samuti puhastavad otsikud end automaatselt enne ja pärast kasutust ning pärast pesu käivitub lisamugavusena sooja õhuga kuivati.

Foto: Duravit

Istmesoojendus

Aina enam pööratakse tähelepanu ka kasutusmugavusele. Kas mäletad talviti neid hommikuid, kui jalad külma WC-potti puutusid? Tänapäevane WC-pott hoiab sind ka kõige jahedamal ajal soojas. Lisafunktsioonina saad muu hulgas reguleerida istmesoojendust ning veetemperatuuri. Selline pott on võimeline ka täisloputust tegema ja halba lõhna eemaldama isegi kaugelt, kas kaugjuhtimispuldi või rakenduse kaudu.

Liikumisandur ja valgustus

Ülima mugavuse WCs annavad loomulikult tehnilised detailid, nagu näiteks eelmainitutele lisaks liikumisandur kaane automaatseks avamiseks või sulgemiseks. Kui kuulud nende inimeste hulka, kes käivad ka öösiti WCs, siis kõige uhkematel pottidel on valgustusega potisisu. See valgus pole silmipimestavalt ere, vaid õrn, pakkudes sulle turvatunnet, ilma et häiriks keha öist režiimi.

Foto: Duravit

Laitmatu hügieen

Kui rääkida sellest, kas eelistada põrandale kinnituvat WC-potti või seinasisest, siis viimase eeliseks on see, et kuna poti all on põrand tervikuna tühi, saab sellele ka lihtsasti ligi pääseda. Nii on põrandapesu kiirem ja mugavam ning võid kindel olla, et sinu WCs on tagatud ülim hügieen. Lisaks on tänapäeval saadaval lahendusi ka hügieenilise pinnakatte osas. Seda pakub näiteks Duraviti HygieneGlaze, mis hävitab 99 protsenti bakteritest.

Ühtne terviksüsteem

Loomulikult paigaldatakse kõik see vajadusel ühtse terviksüsteemina, mis integreeruks ideaalselt vannitoaga. Nii on mõistlik, et nautida parimat WC-kogemust. Seega, pole oluline, kui suurt tualettruumi remontida või uuendada planeerid, ainuüksi väiksemadki detailid aitavad luua tõelise mugavuse.

Vaata detailsemat tooteülevaadet SIIT!

Copy
Tagasi üles